top of page

Naša priča

Proizvodnja i praćenje sljedivosti je u našem DNK.

Softverska rješenja za sljedivost mogu pružiti mnoge prednosti tvrtkama u prehrambenoj industriji. Oni mogu pomoći u smanjenju rasipanja hrane, poboljšanju kvalitete proizvoda i osiguravanju pristupa potrošačima sigurnoj i hranjivoj hrani. Softverska rješenja za sljedivost također mogu smanjiti troškove proizvodnje, jer se mogu koristiti za automatizaciju nekih procesa i smanjenje potrebe za ručnim radom. Nadalje, softverska rješenja za sljedivost mogu pomoći u poboljšanju zadovoljstva kupaca jer mogu pružiti detaljne informacije o proizvodu, a kupci mogu biti sigurni da je proizvod koji kupuju siguran i visoke kvalitete.

Softverska rješenja za sljedivost također mogu pomoći tvrtkama da bolje upravljaju svojim lancem opskrbe, jer se mogu koristiti za praćenje podrijetla proizvoda, njegovog puta do trgovine i roka trajanja proizvoda. To može pomoći u smanjenju rizika od kontaminacije hranom i osigurati da su proizvodi sigurni za konzumaciju. Nadalje, softverska rješenja za sljedivost mogu se koristiti za praćenje kvalitete proizvoda u cijelom lancu opskrbe, kao i za osiguravanje skladištenja, transporta i rukovanja proizvodima na siguran način.

Ako tražite način da osigurate da su vaši prehrambeni proizvodi sigurni i kvalitetni, softverska rješenja za sljedivost mogu biti savršeno rješenje za vas. Bez obzira želite li smanjiti rasipanje hrane, poboljšati kvalitetu proizvoda ili otključati inovativne prehrambene proizvode, softverska rješenja za sljedivost mogu biti ključ uspjeha.

Get in Touch
Martin.jpg

Martin Kudelić

CEO

Direktor i vlasnik Martin Kudelić ima dugogodišnje iskustvo u radu prehrambene industrije. Unutar 10 godina aktivnog rada u prehrambenoj tvrtki Kudelić d.o.o., stekao je znanje o svim segmentima rada i sudjelovao na ostvarivanju uvjeta za većinu dobivenih certifikata. ​ 

bottom of page